Eseménynaptár
H K SZ CS P SZ V
01 02 03 04 05 06 07
08 09 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Hírek
Nyári TÁBORJÁRÓ EXPEDÍCIÓ rendkívüli árengedménnyel!
Tájékoztató és jelentkezési lap:
Gimnáziumi felvételi jegyzék
Csokonai ECHO - 6. szám
Megjelent a Csokonai ECHO márciusi száma, benne többek közt: a testvériskolánk bemutatása, interjú a leendő 9-es osztályfőnökökkel, valamint Fölker Sára röplabdázóval, művészeti és kadét programok, iskolai rendezvények, s persze ismét sok-sok siker.
Pótfelvételi március 14-én
Szóbeli felvételi beosztása

CSVMG E-NAPLÓ

KRÉTA
Képtalálat a következőre: „kréta”(forrás: pixabay.com)

A Krétában már elérhető az e-ügyintézési felület.
Emlékek a Szöszmötölő táborból (2016)
Ismét megrendeztük június végén a Szöszmötölő tábort iskolánkban. A gyerekek Amerika kultúráját, nevezetességeit ismerhették meg, a kreatív alkotókedvüket a földrészre (országaikra) jellemző tárgyak, ételek, stb. készítésében kamatoztathatták.
Maximális létszámmal, 55 fő gyermekkel indultunk neki a hétnek, és készítették el a szebbnél-szebb alkotásaikat.(Álomfogó, hawaii nyaklánc, kincses láda, stb.)
Négy pedagógus vett részt a tábor lebonyolításában: Galiné Szabó Katalin, Palotainé Nagy Vera, Szendrői Andrea és jómagam személyében.

Vélemények a gyerekektől:

"Nagyon tetszik a Szöszmötölő tábor. Mickey Mouse párnahuzat, álomfogó készítés, plakátkészítés, ezek a kedvenceim. Imádom ezt a tábort! Szeretem a tanárokat is és a gyerekeket is. Itthon minden nap azt mesélem, hogy mi történt itt."


Horváth Alexandra 3.b

"A következő írásomban a Szöszmötölő táborban töltött napjaimról lesz szó.

A tábor nagyon izgalmas volt.Sokat játszottunk, beszélgettünk és kézműveskedtünk. A legjobban a plakát -és a dobozkészítés tetszett. A tombola sorsolása nagyon vicces volt. A vadnyugatos táncolás és a hírességek sétánya volt a legjobb. Nagyon finomakat ettünk a közeli étteremben. Ebéd után elmentünk a játszótérre, és ott versengtünk a hintáért. Nagyon jó volt a táborban. Köszönöm, hogy itt lehettem!"

(név nélkül)

Jövőre újra találkozunk! (A szervezők nevében Salamonné Simonffy Zita)

A táborban készült képeket ITT tekinthetik meg.