A Nemzeti Örökség Intézetének emlékezetpedagógiai partnerintézménye

Keresés

CSVMG E-NAPLÓ

KRÉTA
Képtalálat a következőre: „kréta”(forrás: pixabay.com)

A Krétában már elérhető az e-ügyintézési felület.
Az intézmény fenntartója:

Észak - Budapesti Tankerületi Központ
1033 Budapest, Fő tér 1.
telefon:+36 (1) 437-86-52
e-mail: eszakbudapest@kk.gov.hu

Tankerületi kód: BN4101

Tamás Ilona

tankerületi igazgató
Archivum

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2008

A 2017/18-as tanévben a 7. osztályosok Szlovéniában és Horvátországban jártak. Beszámolójukat ITT olvashatja a kedves érdeklődő.


Iskolánk a 2015/16-os tanévben is élt a Határtalanul pályázat nyújtotta lehetősséggel. A 7. évfolyam 40 tanulója a Felvidéken járt. A beszámolót
ITT
olvashatják.A programról készült videó megtekinthető ITT.

Iskolánk együttműködik az AIESEC nemzetközi szervezettel.Silvia

Bemutató

Aktuális
     
               


A Global Education Network Europe (GENE) pályázatán több körben zsűrizték Magyarország ökoiskola programjait. A Magyarországi Ökoiskolai Hálózat és a fenntarthatóságra nevelés bekerülése a pedagógus kompetenciák közé is nemzetközi elismerést kapott.
Iskolánk is részese a programnak. 
      

Kattints a képre!

ISKOLÁNK A MICROSOFT INNOVATÍV ISKOLA PROGRAMBAN
                                       
Az Újpesti Csokonai 2017 óta vesz részt a Microsoft Innovatív Iskola programban. A 2021/22-es tanévben iskolánk nemzetközi Microsoft Showcase Iskola lett. A hazai Microsoft Iskolák gyakorlóiskolájává váltunk.

Október 3-án nyílt nap lesz gimnáziumi tagozatunkon - részletek a BEISKOLÁZÁS / 9. ÉVFOLYAM alatt
Tanévkezdés
Elsősök szülői értekezlete
Tisztelt Szülők! Az első osztályosok szülői értekezletének időpontja: SZEPTEMBER 4., 17 ÓRA.
Felmentési kérelem a 16 óra előtt megszervezett egyéb foglalkozás alól
Ebédbefizetés 2023. szeptemberre
Kutas József: Ne feszítsd a zsinórt, bébi
Részlet az ÉLET ÉS IRODALOM legfrissebb számában olvasható prózából: "A hajnal letessékelte a könnyű felhőket az égről, be a sustorgó susnyásba, mely frissen és zölden ringatózott és kellette magát. Az összes nádszál, kákaszál szellősen öltözött. A tavak kéken lúdbőröztek. Rózamari – aki csak apjától tűri el, ha rózsabimbónak hívja – a korán kelők szűk szektájának elkötelezett tagja. Dacára a rémisztő ködnek, ami annyi, de annyi szörnyet bújtathat, talpon van, és a horgászcuccal szöszmötöl. Elvégre a hullámzó, gomolygó szürkület kedves rémeket is rejthet. Rózamari felvilágosult e téren (is) – három bátyja gondoskodik arról, hogy a titkok napfényre kerüljenek –, liberális világnézettel rendelkezik a lidércek, vízi manók, hanyistókok és sellők témakörében. Igazi szakértőnek tartja magát, s bár egy tízévest senki se vesz komolyan a faluban, ahol a házak háromszöget formáznak, mindent elkövet, hogy ezt nap nap után be is bizonyítsa."
Matematika és földrajz-biológia szakos tanárokat keresünk
Az Újpesti Csokonai Vitéz Mihály Általános Iskola és Gimnázium várja olyan egyetemi végzettségű FÖLDRAJZ-BIOLÓGIA szakos pedagógusok jelentkezését, akik szívesen lennének tagjai a dinamikusan fejlődő, innovatív intézményünk családias közösségének. Pályakezdő kollégák jelentkezését is szeretettel várjuk! Az önéletrajzokat a csvmgtitkar@gmail.com címre szíveskedjenek küldeni
Gyermekeinkért Vándordíj 2023
A Csokonai Szülői Munkaközösségének GYERMEKEINKÉRT Vándordíját az idei tanévben Kuruczné Hudák Judit (alsó tagozat), Ambrus Antonietta Dalma (felső tagozat) és Csordás László (gimnáziumi tagozat) kapták áldozatos és kiemelkedő színvonalú munkájuk elismeréseképpen. Szívből gratulálunk kollégáinknak!
Álláshirdetés
Az Újpesti Csokonai Vitéz Mihály Általános Iskola és Gimnázium várja olyan egyetemi végzettségű FÖLDRAJZ-BIOLÓGIA szakos pedagógusok jelentkezését, akik szívesen lennének tagjai a dinamikusan fejlődő, innovatív intézményünk családias közösségének. Pályakezdő kollégák jelentkezését is szeretettel várjuk! Az önéletrajzokat a csvmgtitkar@gmail.com címre szíveskedjenek küldeni
Bizonyítványok átvétele