Eseménynaptár
H K SZ CS P SZ V
01 02 03 04 05 06 07
08 09 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Hírek
Nyári TÁBORJÁRÓ EXPEDÍCIÓ rendkívüli árengedménnyel!
Tájékoztató és jelentkezési lap:
Gimnáziumi felvételi jegyzék
Csokonai ECHO - 6. szám
Megjelent a Csokonai ECHO márciusi száma, benne többek közt: a testvériskolánk bemutatása, interjú a leendő 9-es osztályfőnökökkel, valamint Fölker Sára röplabdázóval, művészeti és kadét programok, iskolai rendezvények, s persze ismét sok-sok siker.
Pótfelvételi március 14-én
Szóbeli felvételi beosztása

CSVMG E-NAPLÓ

KRÉTA
Képtalálat a következőre: „kréta”(forrás: pixabay.com)

A Krétában már elérhető az e-ügyintézési felület.
Kétbodony
Kétbodony 2013

Idén, nyár elején ismét táboroztunk Kétbodonyban. Mostanra a kedvenc helyünkké vált. Nagyon szép időt fogtunk ki, rengeteg programon vettünk részt a gyerekekkel.

Szokásunkhoz híven, az első napon megnéztük a helyi állatkertet, ahol a gyerekeknek az emu tetszett a legjobban. Idén a hét elején kapott helyet a tábortűz, ahol Guszti bácsi megtanított néhány dalra, majd megmozgatott Bennünket. Megnéztük a bánki tavat, később átmentünk a kalandparkhoz. Mindegyik gyerek imádta!

Egyik nap eljött az udvarunkba egy íjász, aki mesélt nekünk a régmúltról. Kipróbálhatták a lurkók az íjászkodást is, ahol egy kiterített vaddisznóbunda volt a céltábla. Fonalgrafikáztunk, tanösvényen jártunk, majdnem mindennap strandoltunk. A fennmaradó szabadidőt többnyire kártyázással, focizással, játszóterezéssel múlattuk. A gyerekeknek nagyon megnőtt az étvágyuk, a sok mozgás miatt. Julika néni, Terike néni és a többiek többször kedveskedtek nekünk mindenféle finomsággal. A szerdai nap esti fénypontja a meglepetés pizzázás volt.

Essen még szó a kedvenc esti „zarándokhelyünkről”, ami a Harkályodú nevet kapta. Mi gyorsan „átkereszteltük” Üvegtigrisre. Ez a hely nem volt más, mint egy olyan lakókocsi, ahol mindenféle nyalánkságot árultak a gyerekeknek, persze szigorúan csak vacsora után.:)

Nagyon hamar eltelt ez a pár nap, mindenki azt mondta, hogy szívesen maradna még.

Szeretettel várjuk jövőre is a táborozni kívánó, alsó tagozatos gyerekeket!

Üdvözlettel: Zita néni (Kata néni, Vera néni)