Eseménynaptár
H K SZ CS P SZ V
01 02 03 04 05 06 07
08 09 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Hírek
Nyári TÁBORJÁRÓ EXPEDÍCIÓ rendkívüli árengedménnyel!
Tájékoztató és jelentkezési lap:
Gimnáziumi felvételi jegyzék
Csokonai ECHO - 6. szám
Megjelent a Csokonai ECHO márciusi száma, benne többek közt: a testvériskolánk bemutatása, interjú a leendő 9-es osztályfőnökökkel, valamint Fölker Sára röplabdázóval, művészeti és kadét programok, iskolai rendezvények, s persze ismét sok-sok siker.
Pótfelvételi március 14-én
Szóbeli felvételi beosztása

CSVMG E-NAPLÓ

KRÉTA
Képtalálat a következőre: „kréta”(forrás: pixabay.com)

A Krétában már elérhető az e-ügyintézési felület.
Sérülések az Aranycsapatban

Befejeződött az iskolai focibajnokság második fordulója. Az egyik meccsen mindössze két gól esett, a másikon sajnálatos sérülés történt.

Befejeződött az iskolai focibajnokság második fordulója. Az egyik meccsen mindössze két gól esett, a másikon sajnálatos sérülés történt.

Az első meccs a tizenkettedik évfolyam csapatai között zajlott, de a Csokonai Vitézei nem jelent meg teljes létszámban, Kántor Ádám azonban kisegítette egykori osztálytársait, így le lehetett játszani a mérkőzést. Talán a hóesés, vagy a rengeteg bejgli, vagy az újévi letargia tehette, egy biztos: a mérkőzés lassú volt - mondjuk ki: unalmas. Amelyen mindössze két gól esett: előbbi Nagy Krisztián szerezte (az ő kérésére emeljük ki: kötényből). Ezt Dobrozemszky Gábor egyenlítette ki, aki a manapság divatos futballistafrizurájával is észrevétette magát. Ezzel mindkét csapat megszerezte első pontját a bajnokságban. 

A második mérkőzés igazi rangadónak indult, habár az Aranycsapatból hiányzott Szépe Áron, aki az első meccsen mesterhármast szerzett. Áron még a karácsony előtti barátságos meccseken szenvedett térdsérülést. Az első félidő kiegyenlített játékot hozott, a góllövőlista vezetője, Alm Tamás háromszor lőtt kapu mellé, így a 2-2-es döntetlen izgalmas második félidőt vetített előre. Sajnos azonban még az első félidőben Csík Dániel (Aranycsapat) volt kénytelen kiállni egy bokasérülés miatt. A kulcsembereit és egyben motivációját vesztett Aranycsapat nem tudta megállítani a Csontdarálók rohamait, amely ezzel újra a tabella élére állt.

2. forduló
Csokonai Vitézei–Reggeli Lavór 1-1 (1-0)
Gól: Nagy Krisztián, ill. Dobrozemszky Gábor
Csontdarálók–Aranycsapat 5-2 (2-2)
Gól: Kántor Ádám (2), Alm Tamás (2), Teknős Gergely, ill. Böröcz Ferenc, Somogyi Balázs


Következik:
január 13.
Deportivo Nyakonrúglak – Kati FC
Bédi Babák – Aranycsapat

A teljes menetrend és a bajnokság állása megnézhető itt