Eseménynaptár
H K SZ CS P SZ V
        01 02 03
04 05 06 07 08 09 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Hírek
Gimnáziumi felvételi jegyzék
Csokonai ECHO - 6. szám
Megjelent a Csokonai ECHO márciusi száma, benne többek közt: a testvériskolánk bemutatása, interjú a leendő 9-es osztályfőnökökkel, valamint Fölker Sára röplabdázóval, művészeti és kadét programok, iskolai rendezvények, s persze ismét sok-sok siker.
Pótfelvételi március 14-én
Szóbeli felvételi beosztása
Ebédbefizetés 2024. áprilisra

CSVMG E-NAPLÓ

KRÉTA
Képtalálat a következőre: „kréta”(forrás: pixabay.com)

A Krétában már elérhető az e-ügyintézési felület.
Zánkán táboroztak végzőseink
Iskolánk felső tagozatának két végzős osztálya, a 8.a és a 8.b szeptember 24. és 26. között a zánkai Erzsébet tábor vendégszeretetét élvezhette. A kellemes indián nyárból hirtelen hidegre fordult idő sem szegte a kirándulók kedvét, mert számtalan tartalmas programban vettek részt ebben a három napban!

Szeptember 24-én, hétfőn busszal érkeztek diákjaink Zánkára a kísérő pedagógusaikkal - Orosz Zsuzsanna és Miklovicz Katalin tanárnőkkel, valamint Jakubisz Gábor és Sándor Zsolt tanár urakkal -, ahol a regisztráció és a szobák elfoglalása után mindkét osztály belevetette magát a programok sűrűjébe! A 8.a-sok lézerharcoltak, trambulinoztak, majd sétahajóztak, míg a 8.b-sek a lézerharcon, és a sétahajózáson vettek részt.

Szeptember 25-én, kedden a 8.a-sok délelőtt a kalandparkban és a hadtörténeti parkban töltötték az időt, majd ebéd után átmentek Balatonfüredre, és megismerkedtek a reformkori városrésszel, valamint a Tagore sétánnyal. Ez idő alatt a 8.b-sek trambulinoztak, íjászkodtak és leküzdötték a kalandpark kötélpályáit is.

Szeptember 26-án, szerdán délelőtt hazafelé menet még busszal betértek Tihanyba: megnézték az apátságot és környékét, megcsodálták fentről az öböl panorámáját, s persze kipróbálták a visszhangot is. Kora délután rengeteg élménnyel érkeztek vissza Újpestre!

A 8.a és 8.b ez úton is szeretne köszönetet mondani Újpest Önkormányzatának, akik a pályázaton nyújtott, és a buszos utazás fedezésére felhasznált támogatással jelentősen csökkentették a program költségeit, így a családok anyagi terheit, hozzájárulva ahhoz, hogy két osztálynyi végzős diákunk részt vehessen ezen a felejthetetlen kiránduláson!