A Nemzeti Örökség Intézetének emlékezetpedagógiai partnerintézménye

Keresés

CSVMG E-NAPLÓ

KRÉTA
Képtalálat a következőre: „kréta”(forrás: pixabay.com)

A Krétában már elérhető az e-ügyintézési felület.
Az intézmény fenntartója:

Észak - Budapesti Tankerületi Központ
1033 Budapest, Fő tér 1.
telefon:+36 (1) 437-86-52
e-mail: eszakbudapest@kk.gov.hu

Tankerületi kód: BN4101

Tamás Ilona

tankerületi igazgató

Az iskola nyitvatartási ideje: 7-18 óra
Archivum

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2008

A 2017/18-as tanévben a 7. osztályosok Szlovéniában és Horvátországban jártak. Beszámolójukat ITT olvashatja a kedves érdeklődő.


Iskolánk a 2015/16-os tanévben is élt a Határtalanul pályázat nyújtotta lehetősséggel. A 7. évfolyam 40 tanulója a Felvidéken járt. A beszámolót
ITT
olvashatják.A programról készült videó megtekinthető ITT.

Iskolánk együttműködik az AIESEC nemzetközi szervezettel.Silvia

Bemutató

Aktuális
     
               


A Global Education Network Europe (GENE) pályázatán több körben zsűrizték Magyarország ökoiskola programjait. A Magyarországi Ökoiskolai Hálózat és a fenntarthatóságra nevelés bekerülése a pedagógus kompetenciák közé is nemzetközi elismerést kapott.
Iskolánk is részese a programnak.MINDEN, AMI A CSOKONAIBAN TÉMAHÉT

Digitális témahét 2024 - kilencedszer

 
Code Week a Csokonaiban 2023-ban is. 
      

Kattints a képre!

Egy pályázatnak és a sok kitartó munkának köszönhetően elnyertük a Code Week School címet 2024-26-ra.


ISKOLÁNK A MICROSOFT INNOVATÍV ISKOLA PROGRAMBAN
                                       
Az Újpesti Csokonai 2017 óta vesz részt a Microsoft Innovatív Iskola programban. A 2021/22-es tanévben iskolánk nemzetközi Microsoft Showcase Iskola lett. A hazai Microsoft Iskolák gyakorlóiskolájává váltunk.

Kutas József: Ne feszítsd a zsinórt, bébi
Részlet az ÉLET ÉS IRODALOM legfrissebb számában olvasható prózából: "A hajnal letessékelte a könnyű felhőket az égről, be a sustorgó susnyásba, mely frissen és zölden ringatózott és kellette magát. Az összes nádszál, kákaszál szellősen öltözött. A tavak kéken lúdbőröztek. Rózamari – aki csak apjától tűri el, ha rózsabimbónak hívja – a korán kelők szűk szektájának elkötelezett tagja. Dacára a rémisztő ködnek, ami annyi, de annyi szörnyet bújtathat, talpon van, és a horgászcuccal szöszmötöl. Elvégre a hullámzó, gomolygó szürkület kedves rémeket is rejthet. Rózamari felvilágosult e téren (is) – három bátyja gondoskodik arról, hogy a titkok napfényre kerüljenek –, liberális világnézettel rendelkezik a lidércek, vízi manók, hanyistókok és sellők témakörében. Igazi szakértőnek tartja magát, s bár egy tízévest senki se vesz komolyan a faluban, ahol a házak háromszöget formáznak, mindent elkövet, hogy ezt nap nap után be is bizonyítsa."
Matematika és földrajz-biológia szakos tanárokat keresünk
Az Újpesti Csokonai Vitéz Mihály Általános Iskola és Gimnázium várja olyan egyetemi végzettségű FÖLDRAJZ-BIOLÓGIA szakos pedagógusok jelentkezését, akik szívesen lennének tagjai a dinamikusan fejlődő, innovatív intézményünk családias közösségének. Pályakezdő kollégák jelentkezését is szeretettel várjuk! Az önéletrajzokat a csvmgtitkar@gmail.com címre szíveskedjenek küldeni